Cannon Davis FacebookTwitter
Telephone: 01252 705 161
email: info@cannondavis.co.uk
home page button who we are button
News environmental page button
contact us button
header line
Curtis Brown Group

 

CLIENT:

Curtis Brown Group

PROJECT:

Relocation

OUTCOME:

After carrying out a range of internal re-stacks and partition alterations to incorporate a rapidly increasing head-count, Curtis Brown realised they could no longer continue within their existing premises.  However, once a larger floor in their building became available Cannon Davis were commissioned to provide a relocation plan to incorporate growth for the next three years within the various media agent departments.


Curtis Brown is a high profile agency representing celebrities and writers situated in central London and were moving to the 3rd floor of an occupied building.


Each agent had individual requirements both in style and media storage, and had to be ideally located to communicate with support staff and other agents, so we had a complex set of objectives to meet.  In addition to the expansion, the new floor had a number of structural restrictions and Curtis Brown needed a dedicated area to entertain the large number of high profile visitors plus a separate break out area for the staff.

 

Our experience highlighted that the agreed solution needed to be very flexible to accommodate regular churn, yet be able to meet the specific needs of the individual agents.  In order to contain long term costs, we utilised an attractive shop-fitting system for individual storage plus re-locatable glazed elevations with random effect frosted manifestation for privacy.  This solution results in design details that retain their relevancy and remain on trend, whilst being easy to replace and update when required.


The latest churn alteration required an eleven phase series of internal alterations to accommodate a new business and reposition a number of departments, all while the business was fully operational.  Our teams of reliable skilled contractors maintained the tight programme in demanding circumstances to get the new business in location when required.

 

ACHIEVEMENTS:

• Space planning of 12,500 sq ft for cellular offices, open plan workspace and utility areas
• Complete fit-out of services, data cabling, flooring, construction, glazing, blinds and lighting
• Move planning, including all fixtures, fittings, furniture and computers to a tight schedule
• Improved staff attitudes and morale due to new facilities, including showers & chill out area
• New layout improves communication and distribution of resources between departments

<< back to Case Studies

click here for a free workspace appraisal

The first stage of any office change should start with a workspace appraisal – we are offering this FREE, with no obligation – ensuring you maximise both your space and your budgets.

click here for more information
contact us button

Based at The Old Forge between Farnham & Godalming, we are ideally situated for rapid access to London, major airports and the motorway network.

click here for more details button
hot tips button

Get all the latest tips and tricks on making your offices more efficient and your staff more productive!

name:  
email:
footer graphic
home | who we are | what we do | testimonials | environmental | case studies | contact us | terms & conditionsprivacy policy | sitemap | cookies © Copyright 2017 Cannon Davis
Website by Juicy Marketing™
email cannon davis button